Miksati belanca i šećer u čvrst sneg, lagano dodati ostale sastojke i sjediniti masu. Sipati u pleh obložen pek papirom dimenzije 20x40cm. Peći 10min na 170*.
*Krema : 700ml mleka, 5 žumanaca, 2 pudinga od karamele (42g kesica), 50g šećera, 1 vanil šećer, 150-200g maslaca, 100g otopljene bele čokolade, 150ml slatke pavlake, petit keks.
Puding, šećer i žumanca zakuvati u mleku i ohladiti masu. U to dodati izrađeni maslac, otopljenu belu čokoladu i čvrsto ulupanu slatku pavlaku. Ohlađeni biskvit nakvasiti mlekom. Premazati pola kreme, složiti red petit keksa po kremi namočenog u mleku. Zatim drugu polovinu kreme preko keksa. Kolač dobro ohladiti.
*Šlag : 150ml slatke pavlake, 150ml hladnog mleka i jedna šlag krema.
Miksati sve u čvrst sneg i premazati kolač. Ukrasiti po želji.
Нема коментара:
Постави коментар